Rektorn har ordet 2 februari - Kunskapsskolan Katrineholm

Rektor Caroline Bergström om händelser på skolan.

Februari 2021

Information inför vecka 6 och 7 2021, årskurs 7-9 Kunskapsskolan Katrineholm

Som ni tidigare har fått information om så har årskurs 7-9 deltids distansundervisning veckan ut, till den 7 februari. Jag har varit i kontakt med Katrineholms kommun och de har beslutat sig för att förlänga sin distansundervisning på deltid. Utifrån nuläget i kommunen har jag, tillsammans med vår huvudman och efter samtal med smittskyddet, beslutat att vi kommer att fortsätta bedriva deltid distansundervisning även under vecka 6 och 7. Vi hoppas att vi efter vecka 7 ska kunna återgå till närundervisning på skolan för samtliga elever, detta beror självklart på hur smittläget ser ut framöver. Detaljer kring schema med mera kommer eleverna få information om från sina handledare.

Om regeringen, Folkhälsomyndigheten eller regionens smittskydd kommer med nya rekommendationer som påverkar den plan vi har nu kommer vi att informera er så snart som möjligt. De dagar eleven studerar hemma kommer eleven kunna hämta matlådor på skolan, precis som nu. Du anmäler detta till ditt barns basgrupphandledare.

Även under delvis fjärr- och distansundervisning kommer vissa elever erbjudas att delta i undervisningen på plats i skolan.

Caroline Bergström, rektor Kunskapsskolan Katrineholm