Anders Augustsson

Lärare Idrott/Basgruppsansvarig 7.1
anders.augustsson@kunskapsskolan.se

Anders Augustsson är mitt namn och jag är lärare i SO och idrott och hälsa.

Min lärarexamen tog jag år 2000 i Falun och har sedan dess arbetat som 4-9 lärare och med att utbilda lärare. Jag har erfarenhet av både fristående och kommunala skolformer. Ett stort intresse är medieanvändning och hur vi i skolan kan utnyttja tekniken på bästa sätt för att skapa ett lärofyllt, intressant och underhållande lärande. Kunskapsskolan i Krokslätt kommer vara en modern skola, rustad för det nya lärandet, ett lärande som verkligen sätter eleven i centrum!

Som lärare måste man brinna för sin uppgift och se till så att skolan blir en lustfylld läromiljö, där eleverna får de bästa tänkbara förutsättningarna för att lära sig på olika sätt, utifrån sina egna förutsättningar. Det personliga förhållningssättet gentemot alla på skolan är helt avgörande för att lyckas som skola. Tillsammans ska vi skapa en härlig trivsam skolmiljö som bygger på respekt för varandra och där humor och värme är naturliga inslag i vardagen.

Vi ska bli Göteborgs främsta skola och jag kommer göra allt för att vi ska lyckas nå det målet. Jag är mycket målmedveten som person och kräver därför av min omgivning att man gör sitt bästa. Tillsammans skapar vi framgång och har kul ihop!

Mitt stora fritidsintresse är fotboll där jag tidigare spelat i allsvenskan med Ljungskile SK. Numera spelar jag i Qviding FIF i divion 1. Alla former av sport intresserar mig och jag älskar att röra på mig. Annars är jag en person som älskar vänner, sol, spel och glass, vilket gör sommaren till den perfekta årstiden för trevliga stunder utomhus.

Jag är ser verkligen framemot hösten och den utmaning vi har framför oss, att göra kunskapsskolan i Krokslätt till Göteborgs bästa skola! Vi ses i höst!