Rektorn har ordet 1 maj - Kunskapsskolan Krokslätt

Rektor Emil Dolk berättar om händelser på skolan.

Göteborg 2021-05-01

Nu närmar sig sommaren i rasande fart och vi börjar så smått se slutet på terminen. Solen visar sig mer och mer och kanske även en glass eller två slinker ner!

Som Carl meddelade i slutet av januari så har vi gjort ett rektorsbyte på skolan från den första april. Nu när jag blivit lite varm i kläderna tänkte jag passa på att introducera mig lite.

Emil Dolk heter jag och har jobbat på Kunskapsskolan Krokslätt i snart tio år. Jag började som lärare inom matematik och NO, men har haft flera olika roller under åren och senast som biträdande rektor i nästan fyra år.

Det ska bli spännande och jätteroligt att få kliva in i rollen som rektor och förvalta det som vi rektorer arbetat mot under de senaste åren. Vi kommer fortsätta vårt fokus på att skapa en personligt utformad utbildning där eleven är i centrum. Varje elev ska ha möjligheten att nå så långt hen kan. Det som glädjer mig mest just nu är att se drivet alla på skolan har och det avspeglar sig också i verksamheten. Man kan även se det i utfallet på enkäten som genomfördes under vårterminen, och jag vill passa på att tacka för alla svar. Det var en mycket bra svarsfrekvens från både elever och vårdnadshavare. Det vi kan se i resultatet är att vi är på god väg mot vårt mål att bli en skola man kan vara stolt över, men också en skola man kan trivas i. Roligt att se att elever och vårdnadshavare är så nöjda över vår fina skola och vår verksamhet.

Avslutningsvis skulle jag vilja säga att jag verkligen hoppas att vi snart ska kunna träffas och att jag ska kunna presentera mig lite mer i samband med utvecklingssamtalen eller föräldramöten. Vi får se vad framtiden har i sitt sköte och när vi kan kliva ur denna pandemi vi befinner oss i.

Med vänliga hälsningar,
Emil Dolk