Rektorn har ordet 29 juni - Kunskapsskolan Krokslätt

Rektor Emil Dolk berättar om händelser på skolan.

Juni 2021

Nu är jag inne på min sista vecka innan min semester och de flesta elever har redan fått njuta av några veckors ledighet. När vi nu ska summera detta läsår tycker jag att vi med stolthet kan säga att vi lyckades hålla i och hålla ut trots alla utmaningar vi ställts inför.

Jag vill passa på och tacka våra elever för alla fantastiska saker som hänt under året och alla skratt ni bjudit på. Ni förgyller varje dag på jobbet och gör varje dag minnesvärd. Något som är extra roligt är den uppskattning vi får från alla er vårdnadshavare. Vi ser varje dag att det jobb vi gör spelar roll och hur eleverna utvecklas, men vi känner verkligen stödet från er och tillsammans når vi längre. Även ett stort tack för er fantastiska feedback i enkäterna, alltid roligt att se att ni tycker att vårt arbete gör skillnad.

Läsåret 21/22
Till hösten är det skolstart 17 augusti för alla elever. Vi kommer starta första veckan med utvecklingssamtal och introdagar. Introdagarna kommer vara på förmiddagarna under veckan och utvecklingssamtalen på eftermiddagarna. Utvecklingssamtalen kommer hållas digitalt via GoogleMeet. Ni har alla fått en inbjudan av ert barns personliga handledare.

Jag ser fram emot ett fantastiskt läsår med mindre restriktioner och distansundervisning, fler roliga möten och fortsatt kunskapstörst. Jag vill också passa på och välkomna alla nya elever till skolan.

Trevlig sommar på er så syns vi i augusti.

Med vänliga hälsningar,
Emil Dolk