Ansök
Om oss

Rektorn har ordet oktober - Kunskapsskolan Landskrona

Rektor Mattias Svensson berättar om händelser på skolan.

Oktober 2022

Hej!

Nu är hösten här på riktigt, vi har kommit ungefär halvvägs in på terminen och snart är det dags för höstlov för våra elever!

Inte fullt så ny rektor
Nu har jag hunnit lära känna de flesta av våra 351 elever, i alla fall lite grann. Jag blir mer och mer stolt för varje dag som går över hur artiga och trevliga våra ungdomar är. Det kommer inte minst till uttryck när våra besökare och vikarier berättar hur välkomna de känner sig hos oss. Vi har också tagit oss över den viktiga första puckeln på läsåret då vi stämmer av kunskaperna hos våra elever i vår betygsprognos. Detta visar tydligt hur vi behöver lägga upp arbetet framåt för att alla elever ska nå sina mål.

Extra musik på schemat
Dario fortsätter att arbeta med extra musik på eftermiddagarna och det ser riktigt lovande ut. Jag har varit med och ett gott tecken är att jag inte fick en chans att spela med dem. Elevernas fokus och energi var total!

Ny personal
Äntligen kan vi hälsa specialpedagog Olga Madsen välkommen. Hon kommer att vara en viktig spelare redan från början när vi följer upp prognosarbetet där vi stämt av elevernas nuläge mot deras mål. Välkommen också till Deniz Kruuse som kommer att ta över undervisningen i engelska från Alexandra Anderberg, som nu kommer att ansvara för svenskan efter Anesa.

Slutligen
Jag vill avsluta med att tacka alla elever och er vårdnadshavare för en bra start på terminen och för det fina samarbete vi har. Nu tar vi lov och kommer tillbaka ännu starkare för en höst med hårt arbete och roliga dagar!

Med vänlig hälsning,
Mattias Svensson
Rektor Kunskapsskolan Landskrona

Vill du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.