Rektorn har ordet juni - Kunskapsskolan Linköping

Tillförordnad rektor Therese Brandt berättar om händelser på skolan.

Vi är nu nästan i mål med läsåret 20/21. Det verkar som om sommaren äntligen är här för att stanna. Om några dagar får våra fantastiska ungdomar gå på ett välförtjänt sommarlov.

Vi har några dagar kvar och det är viktigt att vi fortsätter att jobba hela vägen fram till skolavslutningen.

Sista skolveckan ser ut så här:
Måndag 7/6 Vanlig skoldag fram till lunch
Tisdag 8/6 Basgruppsdag årskurs 4-8 klockan 09.00-11.00, årskurs 9 har förlängd lunch klockan 14.00-16.00.
Onsdag 9/6 Skolavslutning årskurs 4-8 klockan 09.00-10.00 och årskurs 9 10.00-11.00

Med anledning av rådande omständigheter kan vi tyvärr inte bjuda in några vårdnadshavare till avslutningen.

Årskurs 9 har på eget initiativ arrangerat en temavecka för sin årskurs. I fyra dagar med start idag 2/6, kommer eleverna att klä ut sig utifrån olika tema. Temana är bestämda i samråd med handledare och rektor. Vi får se hur många medarbetare som hakar på. Vi tror att det här kommer att vara roligt och trevligt för alla elever och medarbetare på skolan och hoppas att det kan bli en tradition för årskurs nio framöver.

Jag vill passa på att tacka för ett mycket gott samarbete under min tid som tillförordnad rektor. Första juli går jag tillbaka till min tjänst som biträdande rektor och ser fram emot att få fortsätta jobba med att leda och utveckla Kunskapsskolan Linköping tillsammans med Robert och alla fantastiska medarbetare.

Nu ser vi fram emot ledighet med sol, bad och kanske en och annan glass. Vi ser fram emot att träffa alla elever igen i höst och jobba mot nya mål tillsammans. Skolstart för våra nya elever är torsdagen den 12 augusti och för alla elever fredagen den 13 augusti.

Ha en riktigt härlig sommar!

Tillförordnad rektor Therese Brandt
therese.brandt@kunskapsskolan.se