Ansök
Om oss

Rektorn har ordet december - Kunskapsskolan Linköping

Rektor Roberth Olsson berättar om händelser på skolan.

Rektorsbrev december

Hej!

I skrivande stund är det exakt tre dagar kvar på terminen och det är med en otroligt skön känsla som jag och medarbetarna kommer gå på en julledighet. Jag hoppas också att alla ni vårdnadshavare och elever får en lika avkopplande och trivsam ledighet.

Betyg
På fredag kommer vi att dela ut betyg och omdömen till eleverna. Detta innebär att ni som vårdnadshavare kan räkna med att kunna få se era barns betyg och omdömen redan på fredag. Om det, mot förmodan, skulle vara så att någon tappar kuvertet eller glömmer det på bussen så har vi självklart kopior här. Då är det bara att höra av sig så ordnar vi ett nytt.

Dessutom kan ni gå in i EDS för att se era barns senast satta betyg och bedömningar. Ta för vana att kika in där om ni inte redan gör det.

Prioriterade områden
Under nästa vecka och veckan innan skolstart kommer vi i personalgruppen att utvärdera och analysera verksamheten för att skruva och vässa oss. Allt för att kunna möta just ditt barn på bästa sätt under vårterminen.

Jag nämnde i början av detta brev att jag har en skön känsla - denna bottnar sig i att vi tagit betydande kliv under hösten vad gäller studiefokus och studieresultat. Det är ett otroligt professionellt och engagerat gäng som varje dag möter eleverna vilket också ger resultat.

Däremot är vi aldrig nöjda utan behöver fortsätta att utveckla studieron, den upplevda tryggheten och våra undervisningspass.

Nyheter
Efter jul/nyår kommer vi att slå upp portarna för vårt café som varit vilande sedan pandemin. På grund av svårigheter med betalningslösningar har detta inte fungerat men nu är det dags att sluta skylla på det och öppna igen.

Ni vårdnadshavare kommer få ytterligare information kring detta i samband med terminsstart. Det jag kan säga är dock att vårt utbud kommer att bestå av nyttiga saker såsom frukt och mackor och vi har ingen ambition att göra vinst på denna verksamhet.

Information/Kalendarium 22/23
Rektorsbrev kommer skickas ut regelbundet med information från mig som rektor men även allmän information från skolan. Läsårstider och kalendarium hittar ni på vår hemsida som uppdateras löpande. Ta därför för vana att gå in och läsa där.

På vår hemsida finns också kontaktinformation till alla medarbetare, ledighetsansökan samt mycket annat.

16/12 Julavslutning 09:00-11:00
9/1 Terminstart 08:20 -

God jul & Gott nytt år

Med vänlig hälsning,
Roberth Olsson
Rektor Kunskapsskolan Linköping

Vill du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.