Ansök
Om oss

Rektorn har ordet december - Kunskapsskolan Nacka

Rektor Christopher Adermark berättar om händelser på skolan.

Rektorsbrev december 2022

Hej,

Höstterminen har tagit slut och vi närmar oss jul med en rasande fart. Vi kan titta tillbaka på en termin som för första gången på länge inte påverkats av coronapandemin, vilket har varit en oerhörd lättnad för oss alla. Vi har kunna genomföra utflykter, studiebesök och luciafirande med mera på ett sätt som inte varit möjligt de senaste åren.

Vi har haft en mycket fin termin och vi kan som vanligt se att våra höga förväntningar och elevernas hårda arbete ger goda resultat. Betygen och andelen elever med betyg i alla ämnen ligger stabilt på samma höga nivåer som de brukar, och självklart kommer vi att arbeta för att det blir ännu bättre nästa termin!

Jag vill passa på att tacka medarbetare, elever och föräldrar på skolan för en fin termin, det är tack vare gott samarbete och god dialog som vi når så långt som vi gör.

Vi ser fram mot nästa termin som startar den 10/1 och kommer nu att njuta av lite välförtjänt julledighet. Mer information om skolstart och utvecklingssamtal får ni i arbetslagens veckobrev.

Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Christopher Adermark
Rektor

Vill du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.