Rektorn har ordet 16 december- Kunskapsskolan Norrköping

Viktig information angående distansundervisning under vecka 51

Hej

Från och med torsdag 17 december går kommunens högstadieskolor över till distansundervisning, för att bidra till minskad smittspridning i samhället. Beslutet har skett i samråd med regionens smittskyddsläkare som rekommenderar distansundervisning för högstadieelever. Denna rekommendation kommer även vi på Kunskapsskolan Norrköping att följa. Vi har valt att gå över till distansundervisning även för årskurs 6 på grund av skolans organisation. Eleverna får information om vad som gäller under eftermiddagens basgruppssamling och de kommer ta med sig allt material de behöver.

Torsdagens skoldag sker hemifrån och digitalt. Eleverna kopplar upp sig klockan 09.00 för basgruppssamling och får då information om vad som ska göras. Vi avgränsar torsdagens skoldag mellan 09.00 och 11.00. Fredag 18 december har vi terminsavslutning, också den sker digitalt. Även då kopplar eleverna upp sig basgruppsvis mellan 09.00 och 11.00.

Höstterminens betyg skickas med posten hem under jullovet.

Om ingen annan information kommer så börjar eleverna skolan igen torsdag 7 januari 2021, klockan 10.00, på plats på skolan.

Jag beklagar den bristfälliga framförhållningen, men vi får nu alla hjälpas åt för att minska den allmänna smittspridningen. Trots förutsättningarna hoppas jag att ni alla får ett riktigt skönt jullov och ett bra avslut på 2020

Vänligen
Markus Brunfelt