Rektorn har ordet juni - Kunskapsskolan Norrköping

Viktig information angående distansundervisning under vecka 51

Rektorsbrev juni 2021

Det är bara några dagar kvar av det här läsåret och jag har precis landat in på skolan som ny rektor. Jag kommer närmast från Kunskapsskolan i Nyköping där jag arbetat drygt fem år som rektor vilket gör att jag är trygg i arbetssättet. Jag ser den personliga handledningen som ett av våra viktigaste verktyg för att nå framgång med våra elever i deras lärande. Jag kan konstatera att intrycken är många men redan nu imponeras jag över lärarnas engagemang och samarbete som är så viktigt för att skapa goda förutsättningar för våra elever. Jag ser fram emot att också få lära känna er vårdnadshavare under hösten och fortsätta utveckla det goda samarbete som redan idag finns mellan skolan och föräldragruppen.

Innan det är dags för oss medarbetare att gå på sommarledighet så kommer vi att arbeta med skolans kvalitetsplan där vi bland annat analyserar betygs- och enkätresultat. Analysen och diskussionerna resulterar sedan i ett antal prioriterade områden, vilka det blir och hur vi kommer att arbeta under nästa läsår återkommer jag med under hösten.

Samtidigt som jag håller på att skapa mig en bild av skolan planerar vi för kommande läsår och jag hoppas att läget kring pandemin ser bättre ut när vi startar igång i augusti. Vi kommer att göra vårt yttersta för att tillämpa arbetssättet på bästa sätt och på så sätt säkerställa att alla våra elever får en personligt utformad utbildning av hög kvalitet. Jag kommer att hålla er informerade om läget och skicka rektorsbrev regelbundet.

Höstterminen startar tisdagen den 17 augusti klockan 09.00 för årskurs 6 och klockan 12.00 för för årskurs 7-9.

Jag önskar er en fin sommar och hoppas på gott samarbete framöver!

Hälsningar,
Linda Teske, rektor