Ansök
Om oss

Rektorn har ordet november - Kunskapsskolan Norrköping

Rektor Linda Teske berättar om händelser på skolan

November -22

Det har gått en vecka sedan höstlovet där jag hoppas att alla haft chans att koppla av några dagar och är laddade för den andra delen av denna termin. Lov ger oss medarbetare på skolan en möjlighet att arbeta med kompetensutveckling. Den här gången har vi arbetat med våra prioriterade områden som är Skolkultur och Hållbar ämnesundervisning. I den del som handlar om ämnesundervisning har vi arbetat med att förtydliga kopplingen mellan kommunikationspass och workshop så att vi säkerställer att alla elever ser att det finns en röd tråd mellan passen. Under den här tiden på terminen har arbetslag och ämneslag gått igenom läget för samtliga elever för att se vilka justeringar som behöver göras i undervisningen för att nå önskat resultat. Vi vill också säkerställa att alla elever är igång ordentligt med sitt skolarbete och ligger i fas med sina mål. Ni vårdnadshavare kan gå in och följa kunskapsutvecklingen för ert barn via Kunskapsporten. Du kan kan också ta del av ditt barns loggbok och en introduktionsutbildning. Syftet är att underlätta för dig att följa ditt barns skolgång.

Gör så här:

  1. Gå till Vardnadshavare.kunskapsskolan.se (utan www).
  2. Följ instruktionerna på sidan för att logga in med BankID.
  3. Klart!

På sidan du som vårdnadshavare först kommer till finns tips för att komma igång och hitta rätt. För dig som har fler än ett barn hos oss finns möjlighet att välja vilket av dina barn du vill se information för. Saknar du BankID kan du logga in med ditt barns inloggningsuppgifter.

Bikupa
En fantastiskt roligt nyhet för läsåret är att vi har en bikupa på taket till skolan. Bakgrunden till det är att skolans framtidsråd, som drivs av engagerade elever, har inlett ett samarbete med vår fastighetsägare. Syftet är att öka den biologiska mångfalden i innerstaden och det ligger i linje med Kunskapsskolans arbete för att minska vårt klimatavtryck. Läs gärna mer om vårt bikupeprojekt här: Mot framtiden med hållbarhet och bikupor i sikte - Kunskapsskolan

Föräldraråd
Den 24 november klockan 17.30 är det dags för läsårets första träff med föräldrarådet. Jag har fått in flera anmälningar men det finns fortfarande några platser kvar. Så om du är intresserad av vad som händer i skolan och få mer kunskap om vårt arbetssätt så hör av dig till mig direkt. Vi kommer att träffas ytterligare två tillfällen under vårterminen, datum för träffarna återkommer jag med i januari.

Önskar er en trevlig helg!

Med vänlig hälsning
Linda Teske
Rektor, Kunskapsskolan Norrköping
Tel: 0733- 137127
linda.teske@kunskapsskolan.se

Vill du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.