Ansök
Om oss

Undertecknad är rektor på skolan sedan hösten 2012. Min rektorsbana startade år 2000 i Askersund med en tjänst inom förskola samt F-6. Efter några år flyttade jag till år 7-9 på Sjöängsskolan i Askersund.

2006 startade jag Kunskapsgymnasiet i Västerås. Intresset för den tjänsten väcktes av att jag något år tidigare skrivit en bok om skola och skolutveckling. Mina egna idéer om att driva skola stämde överens med Kunskapsskolans idéer. Nu fick jag möjligheten att förverkliga dessa och en sådan chans kommer nog bara en gång i livet.

2011 flyttade jag till Örebro och Plusgymnasiet och nu är jag alltså återigen på Kunskapsskolan.Jag har letat mig tillbaka hit eftersom Kunskapsskolans arbetssätt, utan konkurrens, enligt min mening är det klart mest effektiva och bästa svensk skola har att erbjuda.Mitt stora intresse ligger i att finna lösningar för utveckling av människor.

Effektivt ledarskap, coachande undervisning, prestationsutveckling och klassrumsledarskap är områden jag arbetar mycket med. Jag är utbildad idrottslärare och har studerat idrottspsykologi samt hälsovetenskap på universitetet.

Välkommen till Kunskapsskolan Örebro!


© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.