Rektorn har ordet december - Kunskapsskolan Örebro

Rektor Mats Barlow berättar om händelser på skolan.

December 2020

Hej,

Nu är det snart jul!

Tänk att vi redan är framme vid julfirandet. Det känns som om tiden rusar förbi i en väldig fart. Det har varit en ganska vanlig termin på skolan, tycker jag. Det som varit annorlunda är ju givetvis arbetet med direktiven från Folkhälsomyndigheten och oron kring pandemin. Vi är inte i mål ännu men jag anser att vi har klarat av ett effektivt skolarbete samtidigt som vi har kunnat hålla smittspridningen på mycket låga nivåer. Vi har även denna vecka ett par konstaterade fall av covid-19 och alla behöver fortsatt vara mycket uppmärksamma på symtom och följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd. Uppmaningarna om att hålla avstånd tycker jag har börjat följas bättre. Förståelsen om att vi har en allvarlig situation att hantera tycks äntligen ha fått fäste hos de flesta.

Läget på skolan är lugnt och betygsättningen har tagit fart. Nästa vecka, vecka 51, skall betygen vara satta men vi fortsätter med arbetet utifrån vart vi befinner oss i kurs och i steg.

Julavslutningen kommer att ske digitalt klockan 10.00 den 21 december. Eleverna kopplar upp sig hemifrån vilket blir en annorlunda avslutning på terminen.

Uppstart vårterminen, det låter väl härligt, vårterminen! Den startar måndag den 11 januari klockan 09.30.

Jag hoppas att ni får en skön ledighet! Var rädda om er!
Tack för att vi får ha era trevliga barn hos oss!
Med hopp om ett friskt 2021!
God Jul och Gott Nytt År!

Hälsar
Mats Barlow