Ansök
Om oss

Rektorn har ordet december - Kunskapsskolan Örebro

Rektor Anders Danielsson berättar om händelser på skolan.

December 2022

Jul!
Fyra skoldagar kvar till terminsslut och vi kan se tillbaka på en termin som innehållit många roliga och energirika händelser. Men oj vad en termin går fort och nu är det snart dags för lite välbehövlig vila för elever och medarbetare på skolan.

Nationella prov
På studiefronten har eleverna i årskurs 6 och 9 genomfört de muntliga nationella proven under vecka 47. Det var en bra uppslutning under veckan på alla pass, vilket så klart gynnar både elever och lärare. Flera elever har överträffat sig själva och resultatet ser bra ut. Samma vecka hade årskurs 8 prao och rapporterna från praoplatserna är positiva.

Nobelmiddag
Den 9 december var det Nobelmiddag på skolan. Det delades ut diplom och medaljer i svenska, matematik, musik, bild, engelska och idrott.

Det serverades kyckling, klyftpotatis och sås. En muffin till efterrätt och festis att dricka. Uppskattat av de flesta eleverna.

Avslut och start
Terminens sista dag är onsdag 21 december med basgruppsavslutningar mellan klockan 9.30 och 11.00

Vårterminen börjar onsdag den 11 januari och då går eleverna heldag i skolan. Den 12, 13, 16, 17 och 18 januari slutar eleverna till lunch för att ha utvecklingssamtal på eftermiddagen. Torsdag den 19 januari börjar eleverna till lunch, utvecklingssamtal på förmiddagen. Mer detaljerat schema för uppstarten kommer att komma i veckobrevet från arbetslaget.

God jul
och
Gott nytt år
till er alla önskar vi från Kunskapsskolan!

Med vänlig hälsning,
Anders Danielsson
Rektor Kunskapsskolan Örebro

Vill du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.