Ansök
Om oss

Jag heter Emil Burman och är sedan augusti 2013 rektor på Kunskapsskolan Saltsjöbaden. Ursprungligen är jag gymnasielärare i svenska och historia, men har arbetat på Kunskapsskolan sedan 2001, först i Enskede mellan åren 2001-2010 och därefter på Kunskapsskolan i Fruängen. Under dessa år har jag jobbat som lärare, arbetslagsledare och biträdande rektor och har därmed också haft förmånen att få följa flera årskurser och se hur de har utvecklats i vårt arbetssätt. Jag har också genomgått Kunskapsskolans interna rektorsutbildning samt påbörjat den statliga rektorsutbildningen.

Alla elever är olika och lär i olika takt och varje elev har också rätt till personliga utmaningar med tydliga mål. Vår personligt utformade utbildning, med enskilda handledarsamtal varje vecka, gör att våra elever blir sedda och bekräftade på ett sätt som är unikt i skolan idag. De personliga handledarsamtalen skapar en väldigt stark relation mellan elev och lärare och bidrar till trygghet, självinsikt och personlig utveckling. Hos oss står eleven alltid i centrum och våra elever tränas på att planera, sätta upp mål och utvärdera sitt eget skolarbete. Den individanpassade utbildningen utvecklar också elevernas ansvarskänsla och initiativförmåga, egenskaper som de kommer att ha nytta av i resten av sina liv. Inom Kunskapsskolan tror vi på att alla elever har viljan och förmågan att nå högt ställda mål och tänja sina gränser, med hjälp och handledning av våra kompetenta och professionella lärare.

Min ambition är att varje elev ska känna trygghet, lust och glädje här på Kunskapsskolan Saltsjöbaden, samt motiveras att göra sitt allra bästa och därigenom också nå de bästa resultaten utifrån sina förutsättningar. Jag är mycket stolt över att få arbeta som rektor på denna skola och vill därmed hälsa alla elever, föräldrar och lärare som vill vara delaktiga i att utveckla vår skola varmt välkomna till oss!

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.