Ansök
Om oss

Rektorn har ordet november - Kunskapsskolan Saltsjöbaden

Rektor Emil Burman berättar om händelser på skolan.

November 2018

November månad börjar ta slut och det är snart första advent. Det är en intensiv period just nu för det är ganska många uppgifter, prov och inlämningsarbeten som ska bli avklarade innan betygsättningen. Eleverna jobbar på flitigt och om några veckor kommer det att lugna ner sig. Nästan alla muntliga nationella prov är nu avklarade och genomförandet har gått väldigt bra. Många elever har redan fått reda på sitt individuella resultat, men vi sammanställer inte något för hela årskursen förrän alla delprov är avklarade nästa termin. Vi har börjat julpynta vår skola med adventsstakar och det bidrar förstås till lite ökad stämning och många börjar sannolikt längta efter jul.

Lucia & Julavslutningen
Vi kommer fira lucia på skolan torsdagen den 13 december klockan 08:30 och 9:00 i vår matsal, tyvärr har vi inte möjlighet att bjuda in alla föräldrar på grund av platsbrist. För er föräldrar som har barn i luciakören gör vi ett undantag; ni är välkomna att delta, men får vara beredda på att det kan bli lite trångt i vår matsal och att det sannolikt blir ståplats. Torsdagen den 20 december har vi julavslutning klockan 17:00 i Uppenbarelsekyrkan. För första gången kommer vi alltså ha vår Julavslutning på kvällstid och som vanligt blir det en hel del musik och prisutdelningar. Varmt välkomna!

Uppstartsveckan VT-2019
Måndag den 7 januari har vi upprop för vårterminen klockan 09:00. Nytt för nästa termin är att vi inte kommer praktisera några hemstudiedagar, utvecklingssamtalen kommer att ske på eftermiddagstid under vecka 2. Eleverna kommer att sluta lite tidigare den veckan, strax efter lunch, Kunskapsklubben kommer vara öppen som vanligt och vill man som elev stanna kvar på skolan för att studera går det också bra.

Vi ser fram emot de sista veckorna på terminen!
Med vänliga hälsningar
Emil Burman
Rektor Kunskapsskolan Saltsjöbaden

Vill du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.