Ansök
Om oss

Rektorn har ordet april - Kunskapsskolan Saltsjöbaden

Rektor Åsa Ebenhart berättar om händelser på skolan.

April 2023

Tiden går fort och vi är nu inne i slutet av april. På skolan arbetar vi vidare och snart är perioden med nationella prov förbi. Det brukar kännas som att de sista veckorna går väldigt fort med en hel del avslut på uppgifter, inlämningar och prov men också olika schemabrytande aktiviteter, så håll utkik i årskursernas veckobrev för mer information.

Föräldramöten
Nu har alla årskurser genomfört sina föräldramöten med lite olika innehåll. Sammanfattningsvis kan man säga att de har varit välbesökta och innehållit många bra diskussioner. Stort tack till alla som kommit och deltagit, det uppskattar vi mycket.

Rynkebyloppet
Vi kommer traditionsenligt att genomföra Rynkebyloppet under fredagen den 5 maj. Eleverna deltar genom att promenera eller springa och samlar med hjälp av sponsorer in pengar till Barnhjärnfonden. Mer information om loppet och sponsring kommer i handledarnas veckobrev inom kort.

Föräldraråd
Föräldrarådet kommer att genomföras torsdag 4 maj klockan 18.00-19.30 på skolan. Kallelse och dagordning har skickats ut till er som är representanter, skulle det vara så att du som representant inte fått någon kallelse vill jag gärna att du hör av dig till mig via mail. Även du som inte är representant är välkommen att delta på mötet eller maila in punkter om du vill.

Besök från Nederländerna
I maj kommer vi återigen få besök av lärare från Nederländerna. Det brukar vara ett positivt inslag med lite besök och våra elever är alltid väldigt nyfikna och intresserade av att prata med våra gäster och förklara hur vi arbetar.

Nu blickar vi framåt mot varmare tider och så småningom skolavslutning. Skolavslutningen kommer vi hålla i Uppenbarelsekyrkan fredagen den 9 juni, vi meddelar om tider när det närmar sig, varmt välkomna!

Trevlig helg!


Hälsningar
Åsa Ebenhart
Tf rektor Kunskapsskolan Saltsjöbaden

Vill du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.