MENY
Välj Skola

Täby

Kunskapsskolan Täby är en skola för årskurs 4-9 och vi finns på Källtorpsvägen 4.

 • Rektorn har ordet!

  Kunskapsskolan Täbys rektor Niklas Åkerblom om händelser på skolan.

  Läs mer
 • Arbetslagsledarna - ett viktigt stöd för sina kollegor

  De behöver vara tydliga och lyhörda på samma gång, men också strukturerade och flexibla. Under 2018 har Kunskapsskolans arbetslagsledare blivit stärkta i sin roll genom en ny utbildning. — Det går egentligen inte att underskatta viktigheten i deras uppdrag. Det är i arbetslaget det händer, säger pedagogik- och utvecklingsledaren Karin Rådberg.

  Läs mer
 • ”Vi vill boosta våra förstelärare”

  Kunskapsskolan satsar på sina förstelärare. Under en endagskonferens blir de boostade i sin roll och får ta del av spännande forskning. – Vi vill erbjuda ett givande program med intressanta föreläsningar och samtidigt låta förstelärarna träffas och utbyta erfarenheter, säger Stina Myringer-Karlsson, pedagogik- och utvecklingschef.

  Läs mer
 • Vi springer för världens barn!

  Kunskapsskolan i Täby stödjer insamlingen till Världens Barn genom Kunskapsjoggen 2018.

  Läs mer
 • Kunskapsskolan sätter inte glädjebetyg

  En ny rapport hävdar att Kunskapsskolan sätter för höga betyg. Men Skolverkets statistik visar att Kunskapsskolan har bättre överensstämmelse med nationella prov än riket.

  Läs mer

Kunskapsskolan Täby är en skola för elever i årskurs 4-9.

Vi lockar fram det bästa hos varje elev. Elever lär på olika sätt och i olika takt. Därför erbjuder vi en utbildning som är personligt utformad. Hos oss arbetar du mot egna personliga mål med ambitionen att nå höga slutbetyg i 9:an. Du har en personlig handledare som ger stöd och följer upp hur det går och försöker locka dig att tänja dina gränser. Vårt arbetssätt skapar god stämning mellan lärare och elever, en trygg miljö och en lust att lära. Det leder i sin tur till goda studieresultat.

Om att byta till oss

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst.

Läs mer

Elin, årskurs 9

“Genom att använda loggboken där man planerar sin termin, veckor och dagar fick jag en överblick för hur jag utvecklades termin efter termin.”

Niklas Åkerblom, Rektor

Läs mer

För elever

På sidan För elever finns praktisk information som t ex
- Sjukanmälan
- Ledighetsansökan
- Likabehandlingsplan

Läs mer

Rutiner för klagomålshantering

Enligt 4 kap 8 § i Skollagen ska det finnas skriftliga rutiner för att ta emot och utreda klagomål mot utbildningen vid skolan.

Läs mer om Kunskapsskolans rutiner här.

Telefon: 08-506 911 10

Källtorpsvägen 4
183 71 Täby
Vanliga frågor

När kan jag söka till Kunskapsskolan?

Många föräldrar ringer och frågar oss om när man kan söka och om det bara är vid läsårsstart man kan byta skola. Regelverket ser ut så här: en elev kan i princip byta skola när som helst. Till Kunskapsskolan kan man söka när som helst, dygnet runt. Du ställer dig i kö genom att göra en ansökan på aktuell skolas sida.

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.