Rektorn har ordet december - Kunskapsskolan Täby

Rektor Niklas Åkerblom berättar om händelser på skolan.

December 2019

Vi på Kunskapsskolan i Täby vill önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år och ge lite information kring nästa termin. Vi är stolta över varje individ som går på skolan och vi ser hur alla varje dag försöker utvecklas efter egen förmåga!

Närda
Kunskapsskolan har centralt träffat en överenskommelse med Närda som innebär att Närda från och med januari kommer att fokusera sina leveranser till ett färre antal skolor. Samtidigt har vi enats om en handlingsplan för att säkerställa hög kvalitet på elevernas skollunch. Vi i Täby kommer fortsättningsvis ha Närda som leverantör och vi ser goda möjligheter till utveckling då större fokus kommer att hamna på oss. Vi kommer givetvis fortsätta att ställa höga krav och löpande under terminen utvärdera kvaliteten hos Närda för att säkerställa att de kan möta våra krav och önskemål.

Uppstart i januari
Alla elever börjar i skolan igen efter julledigheterna den 7 januari. Alla nya elever börjar 09.30 och redan befintliga elever börjar 10.00. Resterande del av första veckan går eleverna från 08.30 till deras lunch. Efter lunch pågår det utvecklingssamtal. Dessa kommer ni bli inbjudna till via ert barns handledare.

Ordinarie schema drar igång vecka 3.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!
ÖNSKAR MEDARBETARNA PÅ KUNSKAPSSKOLAN TÄBY

Vänligen,