Rektorn har ordet december - Kunskapsskolan Täby

Rektor Niklas Åkerblom berättar om händelser på skolan.

December 2021

Skolavslutningen är här och en fantastiskt termin har nått sitt slut. Stämningen och arbetsron på skolan har varit något utöver det vanliga och det är verkligen en ynnest att få vara delaktig i just ert barns skoltid och utveckling.

Till nästa termin kommer vi att att stärka kulturen ytterligare då vi kommer att starta upp en skoltidning som kommer att komma ut månadsvis. Många elever har visat stort intresse för att vara med i redaktionen för denna vilket vittnar om våra elevers driv att få vara med och påverka. Vi ser kraften i varje individ och når ännu längre tillsammans.

Jag vill även rikta ett tack till alla er vårdnadshavare för allt gott samarbete under terminen och tack för att ni, tillsammans med era barn, valt Kunskapsskolan då det är just era barn som gör vårt jobb så otroligt mångfacetterat och inspirerande.

Vi ser fram emot 10 januari kl 10.00 då vi får träffa era ungdomar igen!

Med detta vill jag önska er alla en God Jul och ett gott nytt år!

Vänligen,
Niklas Åkerblom