Här hittar du som elev och förälder information som rör skolan.

För att underlätta för dig som elev och förälder har vi samlat all information som rör skolan på den här sidan. Hittar du inte den information som du söker får du gärna mejla oss så hjälper vi dig!

Sjukanmälan

Matsedel

Se vad som serveras på skolan framöver.

Plan mot diskriminering och kränkande behandling

Här kan du läsa om hur vi arbetar för att förhindra diskriminering och kränkande behandling på skolan.

Ledighetsansökan

Vid ansökan om ledighet görs en samlad bedömning av den enskilde elevens situation. Bedömningen ligger sedan till grund för om ledighet kan beviljas.

Ordningsregler

Här finns våra ordningsregler för trygghet, trivsel och studier.

Skolskjuts

• Skolskjuts med skolbuss och taxi startar tisdagen den 19 augusti då kommunens grundskola börjar läsåret. Detta innebär att nya elever på Kunskapsskolan får ta sig till och från skolan på annat sätt måndagen den 18 augusti.
  • Under läsåret som gått har det hänt att elever missat taxi vid hemfärd på grund av att taxi inte kunnat stanna i omedelbar anslutning till skolan. Från och med höstterminen kommer taxi därför att få en ny hållplats på Johan Kocksgatan 42. Denna hållplats kommer också att användas av skolbussen vid hemtransport. På morgonen gäller fortfarande hållplatsen på Liljeborgsskolan för elever som åker skolbuss.
  • OBS! Hållplatsen på Johan Kocksgatan gäller endast för skolskjuts med taxi och skolbuss.