Rektorn har ordet december - Kunskapsskolan Trelleborg

Rektor Magnus Dahlberg berättar om händelser på skolan.s

Hej,

Nu är terminen snart slut och vi kommer alla gå på ett välförtjänt jullov.

En termin som har varit mycket positiv och inspirerande. En termin fylld av hårt arbete och slit.

Vi kan se tillbaka på den här terminen och vara stolta. Stolta över att våra elever jobbar hårt och gör sitt bästa. Vi är även stolta över att ha fått fler elever som har sökt sig till oss och vill jobba hårt och ambitiöst för att nå sina mål.

Lärarna och jag kommer nu att reflektera och se över vad vi gjort den här terminen beträffande undervisning och bedömningar för att se vad vi kan göra ännu bättre nästa termin. Vi kommer bland annat att gå igenom vår medarbetarundersökning och betygsprognosen.

Nu tar vi dock ledigt och vilar upp oss. Skolan börjar igen den 7-8 januari med utvecklingssamtal. Ni kommer att få tider om detta om ni inte redan har fått det. Den 9 januari kör sedan skolan igång igen som vanligt enligt schema.

I januari kommer vi också att ha nya informationsmöten och om ni känner någon som är intresserad av att börja på Kunskapsskolan så tipsa gärna dem om våra informationsmöten den 17 och 30 januari.

Med hopp om en god jul och ett gott nytt år.

Magnus