Rektorn har ordet juni - Kunskapsskolan Trelleborg

Rektor Magnus Dahlberg berättar om händelser på skolan.

Juni 2019

Nu har sommarlovet snart kommit även till Trelleborg med omnejd. Det är inte mycket mer än ett par dagar kvar av terminen. Trots det är det full aktivitet på skolan och det är mycket som ska hinnas med innan avslutningen den 13 juni.

Det har varit en mycket bra termin och ett bra läsår. Vi fick många nya elever till skolan under året och intresset inför nästa år är större än tidigare. Mycket trevligt att så många vill bli en del av Kunskapsskolan.

Vi kan även se att läsåret vi snart lämnar bakom oss har varit uppskattat av våra elever, medarbetare och er vårdnadshavare i enkätresultaten. Det är trevligt och mycket uppskattat att ni föräldrar är så positiva och rekommenderar skolan. Årets enkätresultat är det bästa hittills. Jag har analyserat resultaten från enkäten och kommer att gå igenom den mer med medarbetarna under våra kvalitetsdagar för att se hur vi ska arbeta vidare under nästa läsår för att utveckla skolan ytterligare. De öppna kommentarerna har varit mycket intressanta för mig att ta del av och jag ska se om det är något som jag kan lyfta lite extra och skapa dialog kring nästa läsår.

Nästa termin börjar med utvecklingssamtal den 19-20 augusti. Skolan börjar sen den 21 augusti och då är samtliga elever på plats samtidigt. Ni kommer att få en kallelse till utvecklingssamtalet av ert barns handledare.

Vi ser nu fram emot ett härligt sommarlov och sedan ett glatt återseende i augusti.

Avslutningsvis vill jag påminna om tiderna för skolavslutningen på torsdag den 13/6. Avslutningen på skolan på dagen är 08.45-10.15. Bussarna och taxi går 10.30. På kvällen är tiden 18-20. Avslutningen på kvällen kommer att vara i Söderslättshallen som vanligt. Familj och vänner är varmt välkomna!

Ha en fortsatt bra vecka så ses vi på torsdag. Har ni inte möjlighet att komma så får jag önska er en skön sommar.

Magnus