Ansök
Om oss

Rektorn har ordet 22 januari - Kunskapsskolan Trelleborg

Rektor Magnus Dahlberg berättar om händelser på skolan.

Januari 2021

Hej,

Hoppas att ni alla mår bra trots omständigheterna.

Nu har vi haft fjärrundervisning i lite mer än en vecka och vad jag hör så har det fungerat väl överlag. Vi kommer dock att se över vad som har fungerat och vad vi behöver se över och förbättra.

Som ni säkert vet så har det kommit nya rekommendationer från myndigheterna kring hur vi ska hantera fjärrundervisning för högstadiet framöver. Kunskapsskolan Trelleborg har haft en dialog med kommunen och vi har beslutat, tillsammans med vår huvudman, att vi kommer göra på liknande sätt som kommunen gör.

Det innebär att vi under nästa vecka, vecka 4, kommer att fortsätta med fjärrundervisning på heltid för att därefter, under vecka 5, successivt gå över till närundervisning igen för högstadiet. Hur detta kommer att gå till och i vilken omfattning är ännu inte helt klart utan vi kommer att informera er om detta under vecka 4.

Jag vill även påminna er om att ni ska anmäla till respektive handledare vad det gäller lunchen. Beställningar görs av er föräldrar via ett formulär som handledarna skickar ut.

Ha en trevlig helg,

Magnus

l du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.