Ansök
Om oss

Rektorn har ordet 28 januari - Kunskapsskolan Trelleborg

Rektor Magnus Dahlberg berättar om händelser på skolan.

Januari 2021

Hej,

Hoppas att allt är bra med er. Nu har vi gjort färdigt planeringen för de kommande två veckorna. För högstadiet kommer vi att ha fjärrundervisning blandat med närundervisning. Årskurs 4-6 kommer fortsatt att vara på plats på skolan precis som tidigare.

Vi kommer att ha närundervisning årskursvis med en årskurs åt gången per dag. Årskurs 9 kommer att prioriteras och kommer att vara på plats tre dagar per vecka och årskurs 7 och 8 en dag var per vecka. De kommer följa schemat precis som tidigare, både när de är på skolan och när de arbetar hemifrån.

Vi kommer att pröva detta de närmaste två veckorna för att därefter utvärdera och sen bestämma hur vi går vidare. Vi kommer fatta beslut kring närundervisning och fjärrundervisning i samråd med vår huvudman och regionens smittskydd.

Schema över kommande veckor för Årskurs 7-9:


Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Närundervisning v. 5

Åk 9

Åk 7

Åk 8

Åk 9

Åk 9

Fjärrundervisning v. 5

Åk 7 och 8

Åk 8-9

Åk 7 och 9

Åk 7 och 8

Åk 7 och 8

Närundervisning v. 6

Åk 9

Åk 8

Åk 7

Åk 9

Åk 9

Fjärrundervisning v. 6

Åk 7 och 8

Åk 7 och 9

Åk 8 och 9

Åk 7 och 8

Åk 7 och 8


Avhämtning av mat för de elever som har fjärrundervisning kommer att fortgå enligt tidigare anmälan. Dock med undantaget att årskurs 9 hämtar mat på måndag eftermiddag som är avsedd till tisdagen och onsdagen.

Med bästa hälsningar,
Magnus

l du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.