Ansök
Om oss

Rektorn har ordet 11 februari - Kunskapsskolan Trelleborg

Rektor Magnus Dahlberg berättar om händelser på skolan.

Hej,

Hoppas att allt är bra med er. Nu har vi genomfört en kombination av fjärrundervisning blandat med närundervisning i två veckor. Årskurs 4-6 har fortsatt varit på plats på skolan precis som tidigare. Detta tycker vi har fungerat mycket väl trots de rådande omständigheterna.

Tyvärr ser smittläget i vår region fortfarande oroväckande ut och Smittskyddet ser inte att läget har förbättrats så som vi alla önskar. På grund av den fortsatta smittspridningen i regionen och att vårt upplägg har fungerat väl kommer vi att fortsätta på samma sätt även nästa vecka och eventuellt även veckan efter lovet beroende på hur situationen utvecklar sig. Vi kommer därmed att ha fortsatt närundervisning årskursvis med en årskurs åt gången per dag på högstadiet. Årskurs 9 kommer fortsatt att prioriteras och kommer att vara på plats fler dagar per vecka och årskurs 7 och 8 fortsatt en dag var per vecka. De kommer följa schemat precis som tidigare, både när de är på skolan och när de arbetar hemifrån.

Om läget i regionen förbättras till efter lovet kommer vi att gå över till att ha fler årskurser per dag på plats i skolan.

Vi kommer att köra enligt nedanstående schema. Vi har fattat beslutet i samråd med vår huvudman och de rekommendationer vi har fått från regionens smittskydd.

Schema över kommande veckor för årskurs 7-9:


Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Närundervisning v. 7

Åk 9

Åk 7

Åk 8

Åk 9

Åk 9

Fjärrundervisning v. 7

Åk 7 och 8

Åk 8-9

Åk 7 och 9

Åk 7 och 8

Åk 7 och 8


Avhämtning av mat för de elever som har fjärrundervisning kommer att fortgå enligt tidigare anmälan. Dock med undantaget att årskurs 9 hämtar mat på måndag vecka 7 på eftermiddagen som är avsedd till tisdagen och onsdagen. Vad det gäller vecka 9 får vi återkomma med under vecka 8.

Med bästa hälsningar,
Magnus

l du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.