Rektorn har ordet 8 mars - Kunskapsskolan Trelleborg

Rektor Magnus Dahlberg berättar om händelser på skolan.

Mars 2021

Hej,

Idag skickas Kunskapsskolans årliga enkäter ut till våra elever och vårdnadshavare, där har du som förälder möjlighet att berätta för oss vad du tycker om skolan, vad som fungerar bra och vad som fungerar mindre bra. Det är viktig information både för oss på skolan och för Kunskapsskolan i stort. Resultaten har stor betydelse för oss i vårt arbete med att skapa en ännu bättre skola för ditt barn och övriga elever. Att hålla hög kvalitet i allt vi gör är mycket viktigt för oss och vårt kvalitetsarbete pågår året runt. Vi är därför mycket tacksamma om ni tar er tid att svara på enkäten när den kommer till er via mail.

Både elev- och föräldraenkäterna startar idag den 8 mars och pågår till och med den 21 mars. Eleverna får möjlighet att besvara enkäten under skoltid. Enkäten skickas till de e-postadresser som lämnats till oss på skolan. Det betyder att om du lämnat flera e-postadresser (t ex en privat och en till arbetet) så kan du få flera enkäter, en till varje adress. Du kan då bara bortse från de påminnelser som kommer till den ena adressen efter att du fyllt i enkäten som kommit till den andra. Har du flera barn hos oss får du gärna svara på enkäten flera gånger utifrån situationen för vart och ett av dina barn. Enkäten kommer även att skickas ut till båda föräldrarna om vi har e-postadresser till båda. Det är bra om båda svarar - kanske tycker ni olika. Om du inte har fått enkäten ber jag dig kontakta ditt barns handledare.

Enkätresultaten kommer att analyseras av mig och medarbetarna under april och maj.

Har ni ytterligare tankar och funderingar som ni vill ta upp som inte ryms i enkäten så ta gärna kontakt med mig så ska vi se om vi kan räta ut eventuella frågetecken.

Magnus

l du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.