Ansök
Om oss

Rektorn har ordet augusti - Kunskapsskolan Trelleborg

Rektor Per Algback berättar om händelser på skolan.

Augusti 2022

Hej!

Då är ett nytt läsår äntligen igång!

I skrivande stund pågår utvecklingssamtal, men snart fylls skolan åter av elever. Personalen börjar ju alltid någon vecka före eleverna och det är då lite tomt utan ungdomar i huset. Nu är det dock fullt ös igen och det känns bra! Jag vill hälsa alla elever välkomna tillbaka till skolan och lite extra välkomna till de nya eleverna som börjat på skolan! Jag hoppas att alla ska trivas och utvecklas hos oss!

Välkomna tillbaka till skolan
Jag hoppas att alla elever har haft ett fint sommarlov och att ni gjort läxan jag gav er: Badat, ätit glass och sist men inte minst, läst en bok. Nu väntar ett nytt spännande läsår och jag är övertygad om att vi kommer få ett toppenår. Vi kommer arbeta hårt för att få en ännu bättre trivsel och att verkligen alla elever ska vara stolta över sin skola. När man trivs och är stolt kan man nämligen prestera fina studieresultat. Det är viktigt så att man kommer in på det program och den gymnasieskola man vill när det väl är dags för det valet.

Praktisk information
Inför varje läsår är det alltid några lärare som byter arbetsplats. Så även detta år och lärarna informerade om dessa innan vi gick på ledighet i somras. Ni kan se vilka medarbetare vi har på skolan genom att gå in på vår hemsida kunskapsskolan.se/trelleborg Där finns även kalendariet och en länk till de nationella proven (som genomförs i årskurs 6 och 9). Under de nationella proven beviljas ingen ledighet och jag ber er även i övrigt att vara restriktiva med att ansöka om ledigt under skoldagar. Eleverna behöver verkligen sin skolgång, det är så mycket undervisning och diskussioner man missar annars.

Glöm inte bort att även följa oss på Facebook. Där lägger vi ut inlägg från verksamheten och det är ytterligare en möjlighet att följa med kring vad som sker på skolan.

Tveka inte att höra av er om ni har frågor kring vår verksamhet eller om det är praktiska saker som behöver lösas.

Återigen, varmt välkomna till ett nytt läsår!

Nu kör vi så det ryker!

Med vänlig hälsning
Per Algback
Rektor Kunskapsskolan Trelleborg

l du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.