Ansök
Om oss

Rektorn har ordet mars -Kunskapsskolan Trelleborg

Rektor Per Algback berättar om händelser på skolan.

Mars 2023

Hej!

Hoppas allt är bra med er!

Vi har passerat februari och eleverna har precis kommit tillbaka efter sportlovet. Ett efterlängtat lov, där elever och skolpersonal har kunnat ladda batterierna inför den avslutande delen av vårterminen.

Vi har nu endast 3 månader kvar av läsåret, men det är mycket som ska hinnas med. Förutom den ordinarie undervisningen så är det ett antal nationella prov som ska genomföras och i slutet av terminen ska 9:orna ha lärarmiddag och andra trevligheter. Med det sagt är det viktigt att hela tiden ligga i fas med skolarbetet och här är det oerhört värdefullt att ni föräldrar är engagerade i ert barns skolgång och hela tiden följer upp så att de gör sitt skolarbete. Annars blir det “panik” på slutet och det vill vi undvika.

Äntligen är idrottshallen klar!
Nu är vi igång i våra nya lokaler som byggts under en längre tid. Idrottshallen används för fullt, liksom de tre lektionsytorna (2 klassrum och en workshop) som också ingick i projektet. Riktigt härligt att allt nu är på plats! Det som nu återstår är att iordningställa utemiljön på baksidan. Det kommer ske under våren.

Kunskapsskolans enkäter
Nu är det åter dags för vår skola att utvärderas genom enkäter. I början av nästa vecka kommer alla elever och ni föräldrar att få ett mail med en länk till enkäten. Eleverna svarar på enkäten i skolan och vi hoppas att ni föräldrar tar er tid att svara på föräldraenkäten. Det betyder mycket för oss att få veta er åsikt! Naturligtvis är svaren helt anonyma!

Nu kör vi så det ryker under resterande del av terminen. Jag hoppas som sagt att ni föräldrar samtalar mycket kring skola och utbildning hemma, så att eleverna förstår vikten av att gå i skolan och möjligheten att skaffa sig bra förutsättningar inför framtiden.

Ha en fin vår, så får vi hoppas på mycket sol och fina dagar.

Med vänlig hälsning,
Per Algback
Rektor Kunskapsskolan Trelleborg

l du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.