Rektorn har ordet november - Kunskapsskolan Tumba

Rektor Martin Norin berättar om händelser på skolan.

Rektorsbrev november 2018

Albulena vann pris på årets stora lärargala
Vi är mycket glada och stolta över att vår matematiklärare Albulena vann ett välförtjänt pris på lärargalan i kategorin “årets eldsjäl”! Albulena hade nominerats av flera elever på skolan, och några av dessa var även med och delade ut priset på galan som ägde rum på Berns. Vi har många duktiga lärare, så förhoppningsvis är vi med och tävlar även nästa år!

Här kan du läsa mer.

Kunskapsskolan Tumba startar årskurs 4 och 5
Vi har fått ett glädjande besked om att vi till hösten 2019 kommer att utöka vår verksamhet med årskurs 4 och 5. Kunskapsskolan Tumba omfattar därmed årskurs 4-9 från och med höstterminen 2019. Rent praktiskt innebär denna utökning att skolan blir större och att vi tar över ytterligare lokaler i byggnaden. Det kommer alltså inte påverka våra nuvarande årskurser och vi kommer att ta in nya elever i årskurs 4-7 nästa läsår.

Har ni yngre barn och är intresserade av årskurs 4 och 5 är ni välkomna på informationsmöte klockan 18.00 den 5 december.

Fler elever till start av vårterminen 2019
Vi kommer att anta nya elever till år 6 och 7 till starten av vårterminen och ser fram mot att ta emot ytterligare några elever till skolan. Vi tar som mest emot 110 elever i respektive årskurs.

Studiedag 14/12
Vi kommer att ha en hel studiedag den 14/12. Vi har tidigare kommunicerat halv studiedag, men detta är fel. Eleverna ska inte komma till skolan utan är lediga.

Skolavslutning torsdag 20/12
Vi genomför skolavslutningen på skolan vid två olika tider. År 6 och 7 har avslutning 09.30-10.30, år 8 och 9 har avslutning 11.00-12.00. Ingen skollunch serveras denna dag. Avslutningen kommer att ske delvis gemensamt inom årskursen, och delvis basgruppsvis.

Anmälan till föräldraråd
Den 30:e januari kommer vi att genomföra föräldrarådsmöte. Om du är intresserad av att delta, kontakta mig via mail. Det är önskvärt att alla årskurser är representerade.

Martin Norin - rektor
martin.norin@kunskapsskolan.se