Ansök
Om oss

Rektorn har ordet december - Kunskapsskolan Tumba

Rektor Martin Norin berättar om händelser på skolan.

December 2019

Hej!

Fint luciafirande utomhus

Fredag 13 december genomförde vi ett stämningsfullt luciatåg utomhus på innergården. Tåget utgjordes av en blandning av våra yngsta elever från årskurs fyra- och våra äldsta elever från årskurs nio. De fick välförtjänta rungande applåder av hela skolan och av våra besökare från Holland som stod som samlad publik. Nu är det endast ett par dagar kvar tills skolavslutning och ett välbehövligt jullov!

Prisade för andra året i rad på den nationella lärargalan
För andra året i rad blev Kunskapsskolan Tumba vinnare på den nationella lärargalan! Vi hade i år sju lärare som nominerats av elever på skolan. Vi är glada och stolta över Maria Sanchez Correa som vann pris som Sveriges bästa språklärare 2019! Läs mer om lärargalan och Kunskapsskolan Tumba i den här artikeln.

Kleins Kitchen blir matleverantör från 1 januari 2020
Som jag tidigare informerat er om har vi haft en hel del problem med vår nya matleverantör Närda. Vi har under höstterminen arbetat intensivt för att få arbetet att fungera men dessvärre har det inte blivit tillräckligt bra. Från och med den 1 januari kommer vi att byta tillbaka till vår gamla matleverantör Kleins Kitchen. Vi har haft en god dialog med Kleins och känner oss trygga med att få en bra kvalitet på maten. Närda kommer att fortsätta leverera mat till skolan resten av höstterminen. Jag vill också passa på att tacka er för ert tålamod kring den matsituation vi har haft.

Southside fritidsgård
Vi har haft besök av Southside fritidsgård som berättat för oss om sin verksamhet som riktar sig till barn 10-12 år och 12-16 år vid olika tider. Verksamheten är nästintill helt kostnadsfri och är även öppen på skollov. (Medlemsskap kostar 25 kronor för 6 månader) Läs mer om Southside på deras hemsida.

Skolavslutning 19/12
Årskurs 4 och 5 kommer att genomföra skolavslutningen på skolan, årskurs 6 till 9 kommer att genomföra skolavslutning på Tumbascenen.

Start vårterminen 2020
Vi startar upp vårterminen 9 januari klockan 09.00. Eleverna har samling och skoldag fram till 13.00 då vi startar våra utvecklingssamtal. Till utvecklingssamtalet är det bra om ni har pratat igenom föregående termin hemma. Är det något speciellt ni önskar prata om är det bra att meddela handledaren i förväg. Om ni inte fått en tid för utvecklingssamtal - kontakta ert barns handledare. Vi genomför nästan alla samtal från 13.00-16.30.

Stort tack för denna termin! God jul och gott nytt år!
Martin Norin - rektor
martin.norin@kunskapsskolan.se

Vill du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.