Rektorn har ordet juni - Kunskapsskolan Tumba

Rektor Martin Norin berättar om händelser på skolan.

Stort tack för samarbetet detta läsår! Vi har avslutat ett läsår som på många sätt varit väldigt bra, men även annorlunda och utmanande givet det rådande läget gällande covid-19. Vi har lärt oss mycket av de anpassningar vi behövt göra, och dessa erfarenheter kommer vi ha stor nytta av kommande läsår.

Skolavslutningen blev fin i samtliga årskurser trots att vi i år inte hade möjlighet att ses gemensamt som vi brukar. Istället fick vi ta del av alla gemensamma inslag digitalt, innan vi avslutade i basgrupperna i härligt sommarväder utomhus. Två elever i varje årskurs premierades för att särskilt utvecklat någon av framtidsförmågorna.

Årskurs nio lämnade oss med ett fantastiskt fint resultat där det genomsnittliga meritvärdet blev till hela 272 poäng och sju elever tilldelades “Kunskapspriset” efter att ha nått det maximala meritvärdet på 340 poäng.

En stor eloge till alla elever som har kämpat hårt, till er som stöttat hemifrån och inte minst till alla duktiga lärare som arbetar på skolan!

Vi önskar er alla en riktigt skön sommar och välkommen tillbaka i augusti!

Martin Norin
Rektor