Rektorn har ordet december - Kunskapsskolan Tyresö

Rektor Camilla Conradzon berättar om händelser på skolan.

Rektorsbrev december 2018

Hej föräldrar

Vi närmar oss terminsavslutning och arbetet med att knyta ihop säcken inför jullovet, pågår för fullt. Det är en intensiv period med redovisningar, projektprov, deadlines och några tusen terminsbetyg som ska sättas på ett rättssäkert sätt. Vi har goda rutiner för detta och jag är imponerad över den goda stämning som råder mitt i stressen.

Medarbetarförändringar
Sara Hillerfors (biträdande rektor) kommer att sluta hos oss och kommer efter jul påbörja sin tjänstgöring som biträdande rektor på Kunskapsskolan Nacka. Helen Ahlin kommer att efterträda Sara som biträdande rektor. Helen har varit anställd på Kunskapsskolan Tyresö i sju år. Innan dess har hon arbetat länge som lärare på skolor i runtom i landet. Helen har varit arbetslagsledare för årskurs 8 och basgruppshandledare för 8.1. Caroline Nettelstad kommer att ta över som arbetslagsledare i årskurs 8. Poya Ghavilhelm kommer att ta över basgruppen 8.1. Eftersom Helen kommer att vara kvar i huset kommer hon kunna ge eleverna och Poya en bra överlämning.

Tack för i år!
Hoppas att ni alla får en riktigt god jul och en fin avslutning på 2018.

Camilla Conradzon
Rektor