Rektorn har ordet juni - Kunskapsskolan Tyresö

Rektor Camilla Conradzon berättar om händelser på skolan.

Nu lider terminen mot sitt slut och förhoppningsvis har vi en skön sommar framför oss!

Just nu pågår en hel del praktiska förändringar inför nästa läsårsstart och vi har äntligen startat renoveringen av vår aula som kommer att stå färdig i början av augusti. Vi ser alla fram emot att denna användbara aula kommer att få fina möbler i biosittning samt tillhörande bord. Akustiken kommer att förbättras och nya gummimattor kommer att läggas in för att absorbera ljudet.

Vi ser också fram emot att få en ny matleverantör i augusti. Vi har nyligen haft ett startmöte med Närdas ledning och förberett oss på starten i augusti. Vattenledning och el är draget för ugnen som skall användas så vi har allt på plats inför skolstarten i augusti.

För att avsluta detta intensiva och roliga läsår så samlas vi i Trollbäckens kyrka torsdagen den 13 juni för skolavslutning! Vi lånar lokalen och står för hela arrangemanget själva. Föräldrar och anhöriga är mycket välkomna att delta på anvisad plats. Sittplatserna är i första hand till för eleverna. Betygen delas ut utanför kyrkan av respektive handledare.

Tider för avslutningen:
Årskurs 6 kl 08.30 - kl 09.00
Årskurs 7 kl 09.15 - kl 09.45
Årskurs 8 kl 10.00 - kl 10.30
Årskurs 9 kl 10.45 - ca 11.45

Tack för detta läsår och trevlig sommar önskar jag och mina medarbetare er!

Camilla Conradzon
Rektor Kunskapsskolan Tyresö