Rektorn har ordet juni - Kunskapsskolan Tyresö

Rektor Camilla Conradzon berättar om händelser på skolan.

Hej

Ett mycket speciellt läsår avslutades idag. Vi brottades även detta läsår med mycket stora utmaningar på grund av pandemin som lamslog världen. Vi har som de flesta andra skolor haft utmaningar som vi inte visste fanns förra året. Tack för det fina stöd ni har visat oss - inte minst under den ganska långa period av delvis distansundervisning på högstadiet. Självklart har det varit tufft för en del elever att inte kunna gå till skolan varje dag, men vi upplever att det har fungerat över förväntan. Den sommar och ledighet som nu väntar både elever och medarbetare är verkligen efterlängtad och välförtjänt.

Tack alla ni föräldrar som har öst beröm över hos och visat er tacksamhet med påhejande och uppmuntrande mail till såväl mig som alla medarbetare på skolan. Jag är mycket stolt över hur alla som arbetar på skolan har hanterat hela situationen med den stora arbetsbördan som följde med det ständiga pusslandet för att eleverna skulle få bästa tänkbara stöd.

Smittskydd Stockholm har aviserat att om smittspridningen fortsätter att minska kan vi troligtvis återgå till 100% närundervisning i augusti. Jag återkommer med mer information om det i augusti när vi vet vilket scenario vi är i vid den tidpunkten.

Föräldrainloggning till Kunskapsporten
Några veckor in på höstterminen 2021 kommer alla vårdnadshavare på Kunskapsskolan att själva kunna logga in på Kunskapsporten för att ta del av sitt barns loggbok, terminsplan, mål och arbetsuppgifter med mera. Ett antal Kunskapsskolor har agerat pilot för detta under vårterminen. Det har varit mycket uppskattat så nu släpps alla föräldrar på detta projekt.

Trevlig sommar önskar jag och mina medarbetare till samtliga föräldrar med barn på Kunskapsskolan Tyresö!

Camilla Conradzon
Rektor