Ansök
Om oss

Rektorn har ordet september - Kunskapsskolan Tyresö

Rektor Camilla Conradzon berättar om händelser på skolan.

September 2022

Nu har vi varit igång med skolverksamheten ett tag och vi är redan 6 veckor in på höstterminen. I mina tidigare rektorsbrev har jag skrivit en del om vår lässatsning och vi kan nu konstatera att den fallit väl ut. Eleverna uppskattar våra inköpta böcker och de läser som aldrig förr! Vi utvärderar kontinuerligt satsningen och kommer att byta ut litteratur vid behov.

Caféverksamhet
Efter ett par års uppehåll av vår caféverksamhet på grund av pandemin har vi nu valt att åter öppna vår caféverksamhet efter önskemål från elevrådet. Caféet kommer att vara öppet direkt i anslutning till skoldagens slut. Vårt café kommer att ha försäljning av mellanmålsprodukter såsom fralla med ost, smoothies, frukt, te/varm choklad. Vi kommer inte att sälja rena “socker-produkter” såsom godis, läsk och liknande.

Då vi är en mobilfri skola under skoltid kommer eleverna att kunna betala med swish när de återfått mobilerna efter dagens slut. Då vi inte får hantera kontanter sker betalning enbart med swish. Swishnummer med en QR-kod samt prislista kommer att finnas i anslutning till caféet.

Vi kommer att öppna vårt café måndagen den 3 oktober.

Facebook och Instagram
Om du vill veta mer om vad vi gör på skolan och se exempel på vad eleverna gör under skoldagen kan du följa oss på Facebook och Instagram! Vi försöker att uppdatera våra sociala medier med ett inlägg i veckan. Instagram: kunskapsskolan.tyreso

Facebook: Kunskapsskolan Tyresö

Studiedag
Nästa vecka slutar eleverna efter lunch på torsdagen och eleverna är helt lediga på fredagen. Skolans lärare kommer då att ägna tiden åt höstterminens prognosarbete samt den nya läroplanen LGR22.

Med vänlig hälsning,
Camilla Conradzon
Rektor Kunskapsskolan Tyresö

Vill du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.