Ansök
Om oss

Rektorn har ordet februari - Kunskapsskolan Tyresö

Rektor Camilla Conradzon berättar om händelser på skolan.

Februari 2023

Snart stundar årets sportlov och vi hoppas på att vädret bjuder på mycket sol under kommande vecka! Terminen hittills har innehållit intensivt arbete, där de flesta elever arbetar på bra och fokuserat för att nå sina mål. Precis som jag skrev i mitt förra rektorsbrev är vårterminen lite längre än höstterminen men det är en hel del lov och röda dagar vilket gör att den alltid känns lite kortare.

Personalförändring
Efter 11 år som koordinator på Kunskapsskolan Tyresö har Linda Kindberg beslutat sig för att det är dags för nya utmaningar och kommer att börja arbeta som nationell beredskapssamordnare. Linda har varit en oerhört uppskattad kollega och koordinator och ni är säkert många som har varit i kontakt med henne. Hon kommer sluta hos oss den 24 februari. Lindas ersättare finns redan på plats då Susanne Lindberg som idag arbetar som skolassistent på skolan tar över koordinatorstjänsten. Sussie tar över Lindas telefonnummer och ni når henne på 08-506 910 51 alternativt via mejl susanne.lindberg@kunskapsskolan.se.

Skolinspektionsenkäten
Skolinspektionen har förlängt svarstiden med anledning av att vårdnadshavare i Sveriges skolor har för låg svarsfrekvens.Nu är svarstiden förlängd till den 7 mars 2023. Hos oss ligger svarsfrekvensen på 38% och vi uppskattar om fler av er besvarar enkäten så att resultatet blir mer tillförlitligt och ger en mer rättvis bild av hur skolan uppfattas av er vårdnadshavare.

Länk till enkäten har mejlats ut till samtliga vårdnadshavare.

Nomineringar till Lärargalan
Nu pågår nomineringsprocessen till Lärargalan 2023.

På Lärargalan utses Årets lärare inom ett antal kategorier. Det är elever i landet som nominerar sina lärare och en jury som utser vinnarna.

Eleverna på Kunskapsskolan Tyresö har verkligen visat sin uppskattning för sina lärare och vi har en mängd nominerade lärare! De lärare som nominerats av sina elever är:
Isabel Saiz Perez (lärare i spanska och handledare i 8.4)
Caroline Nettelstad (lärare i svenska och handledare i 8.3)
Maria Lidström (lärare i matematik och handledare i 8.5)
Lisa Lager (lärare i svenska och handledare i 6.3)
Ola Smångs (lärare i matematik och handledare i 9.6)
Hans Hamberg (lärare i svenska/so och bibliotekarie)
Nils Legge (lärare i engelska och handledare i 6.1)

Vi håller självklart tummarna för alla!

För egen del så hade jag nominerat alla lärare på skolan om jag haft möjlighet!

Med hopp om ett soligt sportlov!
Med vänlig hälsning
Camilla Conradzon
rektor

Vill du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.