Ansök
Om oss

Rektorn har ordet juni - Kunskapsskolan Tyresö

Rektor Camilla Conradzon berättar om händelser på skolan.

Juni 2023

Hej!

Nu har det passerat ännu läsår!

Vi har tackat samtliga elever för det här läsåret och vi går nu alla emot en förhoppningsvis varm och solig sommar. Vi hade en fin skolavslutning på skolgården och det var väldigt roligt att se att det kom så många föräldrar och släktingar på dagens avslutning. Vi har valt att förlägga vår avslutning på eftermiddagen för att underlätta för er föräldrar att kunna delta och det verkar ha varit ett lyckat beslut.

Skolavslutningen är förstås för alla elever men niorna får av förklarliga skäl lite extra uppmärksamhet så här i slutet av året. Deras avslutningsfest gick av stapeln i onsdags och eleverna verkar mycket nöjda med kvällen. Det är alltid lite vemodigt att släppa iväg niorna, men vi är så klart väldigt glada och stolta över våra nior och allt de har åstadkommit under sina år hos oss! De ska ge sig ut på vidare utmaningar på gymnasiet och vi hoppas att de kommer in på sina förstahandsval.

Vi medarbetare på skolan kommer att jobba ett par veckor till, bland annat med att utvärdera läsåret som gått och göra planen för nästa läsår. Till hösten kommer jag att skriva mer om våra prioriterade områden för nästa läsår. Om ni önskar nå oss under sommaruppehållet så går det bra att använda sig av vår info-adress, info@kunskapsskolan.se

Tack för det här läsåret, vi önskar er alla en skön och trevlig sommar med mycket avkoppling och roliga aktiviteter!

Med vänlig hälsning
Camilla Conradzon
rektor
Kunskapsskolan Tyresö

Vill du läsa fler rektorsbrev? Du hittar alla läsårets rektorsbrev under aktuellt där du kan filtrera på rektorn har ordet.

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.