Ola Holma

Lärare SO
Förstelärare
ola.holma@kunskapsskolan.se

Jag är en Uppsalabo med rötterna vid Lainioälven och har arbetat här på skolan sen vi drog igång höstterminen 2009. Legitimationen visar SO­ämnen och jag har med åren provat på det mesta inom grundskolevärlden v g olika åldrar och roller. Här i huset arbetar jag med alla elever i SO­ämnena, håller i geografikursen på gymnasiet samt fixar med IT.
Tycker mycket om musik, film/serier och det mesta i sportväg. Motionerar hyfsat regelbundet och renoverar med jämna mellanrum på kåken samt engagerar mig via sonen i innebandyvärlden.

Min favoritårstid är en vårvinter med mycket snö och långa soliga dagar med skidor på fötterna ­ påsklovet skulle m a o gärna få vara lite längre. Lärarrollen handlar för mig mycket om själva mötet med eleven och att få vara en del av den unika resa varje elev gör under sina år hos oss, både socialt och pedagogiskt, men även den professionella utveckling och utmaning lärarrollen innefattar i en allt mer föränderlig värld.