Här hittar du som elev och förälder information som rör skolan.

För att underlätta för dig som elev och förälder har vi samlat all information som rör skolan på den här sidan. Hittar du inte den information som du söker får du gärna mejla oss så hjälper vi dig!

Sjukanmälan

Vi använder oss av Skola 24. Sjukanmälan ska lämnas av vårdnadshavare på telefon: 0515-86905 innan kl 08.00 varje dag som barnet är sjuk.

Matsedel

Se vad som serveras på skolan framöver.

Plan mot diskriminering och kränkande behandling

Här kan du läsa om hur vi arbetar för att förhindra diskriminering och kränkande behandling på skolan.

Ledighetsansökan

Vid ansökan om ledighet görs en samlad bedömning av den enskilde elevens situation. Bedömningen ligger sedan till grund för om ledighet kan beviljas.

Ordningsregler

Skolans ordningsregler för trivsel, trygghet och studiero.

Busskort

Skolråd

Vi har ett Skolråd (före detta föräldraråd) på skolan med vårdnadhavarrepresentanter från olika årskurser och basgrupper.