Sara Jönsson

Jag heter Sara Jönsson och är nu inne på mitt tredje år på Kunskapsskolan. Jag är lärare i franska och engelska.

Jag trivs bra på Kunskapsskolan eftersom det ger mig möjlighet att arbeta nära eleverna på flera olika plan, både som handledare och som ämneslärare. PH-samtalen ger mig en möjlighet att hjälpa mina elever att nå sina mål och det ger en delaktighet som jag tror är unik för Kunskapsskolan.

Jag är född och uppvuxen i Stockholm men flyttade till Göteborg för sju år sedan efter lärarutbildning i Karlstad och vistelser i London och Genève. Bor nu på Hisingen med man och barn och bonusbarn. Jag trivs bra på Hisingen, och promenerar ofta runt fågeldammarna på min fritid. Min stora passion är broderi och sömnad, vilket upptar mycket av min lediga tid!