Ansök
Om oss

Välkommen till Kunskapsskolan Borlänge!

Här berättar rektor Erica Sterkenburg om skolan.

Hej!

Jag heter Erica Sterkenburg och är rektor för Kunskapsskolan Borlänge, som är en skola för årskurs 4–9. Hos oss har vi drygt 300 elever och cirka 30 medarbetare.

Vår skola ligger vid Dalälven i Mjälgaområdet i Borlänge, och det är lätt att ta sig hit med både cykel eller buss.

När vi frågar våra elever vad som är det bästa med Kunskapsskolan, svarar de ofta att det är de personliga handledningssamtalen som eleverna har med sin lärare varje vecka. Eleverna träffar då individuellt den lärare som är deras handledare för att få hjälp med att planera och prioritera skolarbetet. På skolan upplever vi att de personliga handledningssamtalen leder till nära relationer mellan elever och lärare, och därmed också ökad trygghet.

Den personliga handledningen är grunden i vår pedagogik där vi sätter elevens individuella utveckling i fokus. Vår pedagogik leder till att eleverna får höga studieresultat och är förberedda på vidare studier när de slutar hos oss.

Om du vill veta mer om Kunskapsskolan Borlänge är du varmt välkommen att besöka oss på ett informationsmöte. Datum och tider hittar du här på hemsidan. Du är självklart också alltid välkommen att kontakta oss på skolan via telefon eller mejl.

Hoppas att vi ses!

Vänliga hälsningar
Erica Sterkenburg, rektor

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.