Det här är Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxen- och företagsutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Utbildningarnas viktigaste kännetecken är den pedagogiska modellen som är personligt utformad och utgår från dig som individ.

Vi vill att du ska lära dig på det sätt som passar dig bäst och hjälper dig att hitta strategier för detta. Hos oss får du de kunskaper och förmågor som du behöver både nu och i framtiden.

Snabb fakta om Kunskapsskolan

• Kunskapsskolans första grundskolor startades år 2000.
  • Idag går drygt 13 300 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna.
  • Kunskapsskolan i Sverige ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Internationellt arbete

Internationellt finns det ett stort intresse för vår personligt utformad utbildning. Kunskapsskolan i Sverige ingår därför i ett nätverk av skolor runt om i världen med omkring 25 000 elever som följer hela eller delar av vårt arbetssätt, the KED Program.