Ansök
Om oss

Välkommen till Kunskapsskolan Nacka!

Här berättar tillförordnad rektor Sara Hillefors om skolan.

Hej!

Jag heter Sara Hillefors och är tillförordnad rektor för Kunskapsskolan Nacka. I dag är vi en skola för årskurs 6-9, men från och med hösten 2025 utökar vi verksamheten med förskoleklass till årskurs 5. Efter utökningen kommer vi att ha plats för cirka 480 elever.

Vår skola ligger i Finntorp, och det är lätt att ta sig hit med buss från Slussen, Värmdö och hela Nacka.

Vi är en personlig skola där lärarna tack vare sin relationella kompetens och vår pedagogiska modell lär känna varje elev och ser hur eleven kan lyckas så bra som möjligt.

När vi frågar våra elever vad som är det bästa med Kunskapsskolan, svarar de ofta att det är de personliga handledningssamtalen som eleverna har med sin lärare varje vecka. Eleverna träffar då individuellt den lärare som är deras handledare för att få hjälp med att planera och prioritera skolarbetet. På skolan upplever vi att de personliga handledningssamtalen leder till nära relationer mellan elever och lärare, och därmed också ökad trygghet.

Den personliga handledningen är grunden i vår pedagogik där vi sätter elevens individuella utveckling i fokus. Vår pedagogik leder till att eleverna får höga studieresultat och är förberedda på vidare studier när de slutar hos oss.

Om du vill veta mer om Kunskapsskolan Nacka är du varmt välkommen att besöka oss på ett informationsmöte. Datum och tider hittar du här på hemsidan. Du är självklart också alltid välkommen att kontakta oss på skolan via telefon eller mejl.

Hoppas att vi ses!

Vänliga hälsningar
Sara Hillefors, tillförordnad rektor

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.