Ansök
Om oss

Välkommen till Kunskapsskolan Tumba!

Här berättar rektor Henrik von Knorring om skolan.

Hej!

Jag heter Henrik von Knorring och är rektor för Kunskapsskolan Tumba, som är en skola för årskurs 4-9 med cirka 300 elever. Jag har varit rektor här sedan höstterminen 2022 och innan dess arbetade jag som lärare och biträdande rektor här på skolan.

Det bästa med Kunskapsskolan är den nära relationen som finns mellan elever och lärare. Den skapas framför allt genom de personliga handledningssamtalen som eleverna har med sin lärare varje vecka. Eleverna träffar då individuellt den lärare som är deras handledare för att prata om hur det går med studierna och få hjälp att planera och prioritera skolarbetet. Man pratar också om hur eleven trivs i skolan.

De personliga handledningssamtalen gör att elever och lärare lär känna varandra väl, vilket också leder till en ökad trygghet på skolan.

Om du vill veta mer om Kunskapsskolan Tumba är du varmt välkommen att besöka oss på ett informationsmöte. Datum och tider hittar du här på hemsidan. Du är självklart också alltid välkommen att kontakta oss på skolan via telefon eller mejl.

Hoppas att vi ses!

Vänliga hälsningar
Henrik von Knorring, rektor

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.