Ansök
Om oss

Välkommen till Kunskapsskolan Tyresö!

Här berättar rektor Camilla Conradzon om skolan.

Hej!

Jag heter Camilla Conradzon och är rektor för Kunskapsskolan Tyresö, som är en skola för årskurs 6-9 med cirka 555 elever och drygt 40 medarbetare. Jag har varit rektor inom Kunskapsskolan sedan år 2000, bland annat på Kunskapsskolan i Enskede, Fruängen och Täby.

Våra elever brukar säga att det bästa med Kunskapsskolan är de personliga handledningssamtalen som de har med sin lärare varje vecka. Eleverna träffar då individuellt den lärare som är deras handledare för att prata om hur det går med studierna och få hjälp att planera skolarbetet. Man pratar också om hur eleven trivs i skolan. De personliga handledningssamtalen gör att elever och lärare lär känna varandra väl, vilket leder till ökad trygghet.

Den personliga handledningen är grunden i vår pedagogik där vi sätter elevens individuella utveckling i fokus. Vår pedagogik leder till att eleverna får höga studieresultat och är förberedda på vidare studier när de slutar hos oss.

Om du vill veta mer om Kunskapsskolan Tyresö är du varmt välkommen att besöka oss på ett informationsmöte. Datum och tider hittar du här på hemsidan. Du är självklart också alltid välkommen att kontakta oss på skolan via telefon eller mejl.

Hoppas att vi ses!

Vänliga hälsningar
Camilla Conradzon, rektor

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.