Ansök
Om oss

Välkommen till Kunskapsskolan Uppsala Norra!

Här berättar rektor Marie Bomark om skolan.

Hej!

Jag heter Marie Bomark och är rektor för Kunskapsskolan Uppsala Norra, som är en skola för årskurs 7–9. Hos oss har vi cirka 270 elever och 25 medarbetare. Jag har varit rektor här sedan 2018 och innan dess jobbade jag som lärare och biträdande rektor här på skolan.

När vi frågar våra elever vad som är det bästa med Kunskapsskolan, svarar de ofta att det är de personliga handledningssamtalen som eleverna har med sin lärare varje vecka. Eleverna träffar då individuellt den lärare som är deras handledare för att prata om hur det går med studierna och få hjälp med att planera och prioritera skolarbetet. Man pratar också om hur eleven mår och trivs i skolan. Vi upplever att de personliga handledningssamtalen ger nära relationer mellan elever och lärare, och därmed också ökad trygghet.

Den personliga handledningen är grunden i vår pedagogik där vi sätter elevens individuella utveckling i fokus. Vår pedagogik leder till att eleverna utvecklas både kunskapsmässigt och socialt och är förberedda på vidare studier när de slutar hos oss.

Om du vill veta mer om Kunskapsskolan Uppsala Norra är du varmt välkommen att besöka oss på ett informationsmöte. Datum och tider hittar du här på hemsidan. Du är självklart också alltid välkommen att kontakta oss på skolan via telefon eller mejl.

Hoppas att vi ses!

Vänliga hälsningar
Marie Bomark, rektor

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.