Ansök
Om oss

Välkommen till Kunskapsskolan Västerås!

Här berättar rektor Trine Mie Mattsson om skolan.

Hej!

Jag heter Trine Mie Mattsson och är rektor för Kunskapsskolan Västerås, som är en skola för årskurs 4–9. Hos oss har vi drygt 500 elever och cirka 50 medarbetare.

Jag har jobbat på Kunskapsskolan Västerås sedan våren 2008, först som lärare och sedan som biträdande rektor. Sedan juli 2023 är jag rektor. Jag är mycket stolt över att få jobba på Kunskapsskolan Västerås som är en fantastiskt bra skola.

Vår skola ligger nära Mälaren i den östra delen av Västerås, och det är lätt att ta sig hit från hela stan med omnejd.

När vi frågar våra elever vad som är det bästa med Kunskapsskolan Västerås, svarar de ofta att det är de personliga handledningssamtalen som eleverna har med sin lärare varje vecka. Eleverna träffar då individuellt den lärare som är deras handledare för att få hjälp med att planera och prioritera skolarbetet. På skolan upplever vi att de personliga handledningssamtalen leder till nära och goda relationer mellan elever och lärare, och därmed också ökad trygghet.

Den personliga handledningen är grunden i vår pedagogik där vi sätter elevens individuella utveckling i fokus. Vår pedagogik leder till att eleverna får höga studieresultat och är förberedda på vidare studier när de slutar hos oss.

Om du vill veta mer om Kunskapsskolan Västerås är du varmt välkommen att besöka oss på ett informationsmöte. Datum och tider hittar du här på hemsidan. Du är självklart också alltid välkommen att kontakta oss på skolan via telefon eller mejl.

Hoppas att vi ses!

Vänliga hälsningar
Trine Mie Mattsson, rektor

© Kunskapsskolan i Sverige AB 2018

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.