Här hittar du som elev och förälder information som rör skolan.

För att underlätta för dig som elev och förälder har vi samlat all information som rör skolan på den här sidan. Hittar du inte den information som du söker får du gärna mejla oss så hjälper vi dig!

Sjukanmälan

• Sjukanmälan lämnas av vårdnadshavaren varje sjukdag senast kl 07.45.
  • Sjukanmälan är giltig om du som förälder själv knappar in i Skola24 alternativt ringer skola24 på nummer 0515-86905.

• Lägg in ditt barns personnummer. Observera att numret du ringer från loggas för kunna se att det är du som vårdnadshavare som ringer.
    Vi ber er att inte maila in sjukanmälningar till basgruppshandledaren.

Plan mot diskriminering och kränkande behandling

Här kan du läsa om hur vi arbetar för att förhindra diskriminering och kränkande behandling på skolan.

Ledighetsansökan

Vid ansökan om ledighet görs en samlad bedömning av den enskilde elevens situation. Bedömningen ligger sedan till grund för om ledighet kan beviljas.

Fritidsklubben

Vi har avgiftsfri fritids varje dag fram till kl 16.30.

Anmäl veckan innan om du vill gå på fritids så kan vi göra en bra planering för kommande vecka. Anmälan görs till resp basgruppshandledare eller medhavd lapp som lämnas till koordinator Johanna.

Drogpolicy

Här kan du läsa om hur vi arbetar för att upprätthålla en drogfri miljö på skolan.