Här hittar du som elev och förälder information som rör skolan.

För att underlätta för dig som elev och förälder har vi samlat all information som rör skolan på den här sidan. Hittar du inte den information som du söker får du gärna mejla oss så hjälper vi dig!

Sjukanmälan

Vårdnadshavare sjukanmäler sitt barn senast kl 08.00 varje dag barnet är sjukt. Telefonnummer: 0515-86905

Matsedel

NÄRDA leverar skolmat till vår skola.

Plan mot diskriminering och kränkande behandling

Här kan du läsa om hur vi arbetar för att förhindra diskriminering och kränkande behandling på skolan.

Ledighetsansökan

Vid ansökan om ledighet görs en samlad bedömning av den enskilde elevens situation. Bedömningen ligger sedan till grund för om ledighet kan beviljas.

Ordningsregler

Våra ordningsregler utgår från Kunskapsskolans värderingar.

Kunskapsklubben

På Kunskapsskolan i Linköping erbjuder vi Kunskapssklubben för eleverna i årskurs 4-5. Verksamheten bedrivs i skolans lokaler och vi utnyttjar redaktioner, bibliotek, utemiljön och lokaler för de praktiska ämnena för stimulerande och varierade aktiviteter. Kunskaps­klubben erbjuds på eftermiddagar efter skolans slut fram tills kl 16.30

Att komma till Kunskapssklubben innebär att barnet är med och tar eget ansvar över sin fritid. Barnet deltar frivilligt i de aktiviteter som erbjuds.
Verksamheten är kostnadsfri. På studiedagar och lovdagar är Kunskapsklubben stängd. På morgonen erbjuds ingen ordnad aktivitet men skolan är öppen och bemannad från kl 7.30 och alla elever är välkomna.

Telefonnr: 0733-93 19 27